brengt ‘Jungle Fantasy’

19 augustus 2010 om 00:00 Nieuws

Het is al weer vijf jaar geleden dat het grootste reizende circus dat de Benelux rijk is een bezoek bracht aan Nieuw-Vennep. Met de komst ‘Jungle Fantasy’ brengt het circus dertig topartiesten van over de hele wereld, evenals meer dan veertig dieren naar het dorp.

NIEUW-VENNEP - Het Nederlands Nationaal Circus Herman Renz komt op 24 en 25 augustus naar Nieuw-Vennep. Het circus presenteert op dit moment met veel succes de nieuwe productie ‘Jungle Fantasy’ in Amsterdam.

Zo is er de prijswinnende act van Tom Dieck Jr. Hij won met zijn vijf leeuwen op het befaamde circusfestival van Monte Carlo een bronzen clown - de Oscar van de circuswereld. Maar ook de zinderende vliegende trapeze van ‘The Flying Neves’ uit Brazilië. De grootste reizende reptielenshow van Europa in Indiana-Jones setting. Een boeiende luchtacrobatiek van het duo Aston & Simona. Stuk voor stuk acts waarmee het circus op dit moment grote successen boekt.

De producties van Circus Herman Renz kenmerken zich door de thematische aankleding met bijzondere kostuums, live muziek van een écht circusorkest en kleurrijke belichting.

Het reizende gezelschap dat uit 85 mensen bestaat komt maandag 23 augustus aan in Nieuw-Vennep.

Voor meer informatie kan men terecht op www.renz.nl.
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie