Kinder- en jeugdvoorstellingen in

26 augustus 2010 om 00:00 Nieuws

De peuters (vanaf 2 en 3 jaar) kunnen komend seizoen kennismaken met de vrolijke vriendjes van Dip en Dap, die net als op televisie altijd klaar staan om Dip en Dap te helpen. Ook het bekende duo Buurman en Buurman komen naar Schouwburg De Meerse. Dit belooft een spetterende musical te worden waarin de buurmannen letterlijk de zaal afbreken. Verder speelt o.a. Ageeth de Haan de fijnzinnige muziektheatervoorstelling ‘Vlinder’, 4Hoog de woordeloze, humoristische voorstelling ‘Stip’ en speelt De La Mar Poppentheater de sprookjesachtige voorstelling ‘Een heer van wol’.

De Meerse en Het Oude Raadhuis HOOFDDORP - Voor komend seizoen (2010-2011) heeft Schouwburg De Meerse weer verschillende kinder- en jeugdvoorstellingen geprogrammeerd. Zowel in Het Oude Raadhuis als in de Grote en Nieuwe Zaal in De Meerse staan voorstellingen in verschillende leeftijdscategorieën. Kaarten voor deze kinder- en jeugdvoorstellingen zijn gedurende de zomer te bestellen via www.demeerse.com en vanaf 4 september ook bij de kassa aan het Raadhuisplein of via (023) 556 37 07.

Ook de kleuters (vanaf 4 en 5 jaar) kunnen weer mooie voorstellingen zien in Hoofddorp. Hakim zal zijn persoonlijke versie van het bekende verhaal van ‘Roodkapje’ vertellen en Poppentheater Koekla het Russische sprookje ‘Het Gouden Ei’ met poppen. De voorstelling ‘De draak die niet kon vuurspuwen’ van Wijnand Stomp was al uitverkocht en daarom is er op dezelfde dag een voorstelling bijgeboekt.

Ook de Meekers zijn komend seizoen weer te zien in Schouwburg de Meerse met een voorstelling over de fanatieke redders van ‘De Zwaailichtenbrigade’. Theater Terra brengt een spannende voorstelling over de ‘Nieuwe avonturen met Dolfje Weerwolfje’, eigenlijk nèt te spannend voor kleuters maar 5-jarigen mogen met de grote kinderen mee.

Daarnaast zijn er diverse voorstellingen voor kinderen vanaf 6 en 7 jaar. Zo maakt viervoudig Nederlands Kampioen Goochelen Hilbert Geerling een voorstelling over ‘Het allegeheimste goochelgeheim’. Het Filiaal speelt de mooie muzikale jeugdvoorstelling ‘Mevr. Ophelia’ gebaseerd op het fantasierijke boek ‘Ophelia’s Schaduwtheater’. Pieter Tiddens herneemt zijn succesvolle kindercabaretvoorstelling ‘Broodje Kind’ en speelt Frank Groothof de sprookjesachtige voorstelling ‘De soldaat en de keizer’.

De oudere kinderen (8 of 9 jaar) kunnen genieten van het hartverwarmende en oerspannende verhaal over de meest aandoenlijke én dappere viervoeters van de wereld: ‘De 101 Dalmatiërs’. En de populaire televisieserie SpangaS! komt naar het theater waarin de scholieren van het Spangalis College zullen werken aan een schoolmusical.

Voor reserveren en/of meer informatie, zie www.demeerse.com.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie