PvdA houdt 22 september debat over bereikbaarheid

Nieuws

HOOFDDORP - De PvdA Haarlemmermeer houdt woensdag 22 september een debat over bereikbaarheid. De bijeenkomst is in het Courtyard Mariott-hotel in Hoofddorp en begint om 20 uur. De zaal is vanaf 19.30 uur open. De toegang is gratis. Iedereen is uitgenodigd om de discussie bij te wonen en mee te praten.

De aanleiding voor de discussiebijeenkomst is de bouw van nog eens 15.000 woningen in de polder, waarvan 10.000 in de Westflank. De vraag is hoe de gemeente ondanks die groei bereikbaar blijft voor bewoners, bezoekers en bedrijven. De vraag is ook welke besluiten de gemeente nu dient te nemen om straks de gewenste bereikbaarheid te garanderen. Over deze vragen zal de politiek zich de komende tijd moeten buigen.

De PvdA-afdeling Haarlemmermeer heeft daarom besloten om een debat te houden over het thema bereikbaarheid van de gemeente in de toekomst. Tijdens het debat zal een panel zich onder leiding van een avondvoorzitter over dit thema uitspreken. In dit panel zitten naast verantwoordelijk wethouder Michel Bezuijen ook PvdA-Statenlid Gohdar Massom en PvdA-fractievoorzitter Tom Horn. Vanuit het bedrijfsleven zal Freek de Jong, bestuurslid van VNO-NCW West, in het panel zijn mening geven. Er is ook voldoende ruimte voor discussie met de zaal.

advertentie