Nieuwe poll: Van parkeergedrag naar opening moskee

16 september 2010 om 00:00 Nieuws

HAARLEMMERMEER - De politie moet meer controleren op parkeergedrag bij basisscholen. 74 procent van de stemmers op de poll is het daar mee eens. Aanleiding voor de poll was de verkeerschaos die met name te zien was op de eerste schooldag van dit jaar. Op die dag regende het en dat betekende bijna automatisch dat veel kinderen met de auto naar school werden gebracht. Met het inmiddels bekende gevolg.

Districtschef Michiel Marchand liet in een daarop volgend interview weten de problematiek te herkennen (‘parkeergedrag is soms a-sociaal’), maar dat de menskracht ontbreekt om bij elke basisschool te controleren en te handhaven. In deze editie wordt daar nog aan gerefereerd in het artikel ‘veel geklepper’.

De volgende poll gaat over de moskee in de Hoofddorpse wijk Graan voor Visch. De burgemeester is uitgenodigd die officieel te openen. Forza!-fractievoorzitter Paul Meijer is van mening dat hij daar geen gevolg aan moet geven. De stichting heeft niet veel later laten weten de partij van Paul Meijer als enige niet uit te nodigen.

Wat vindt u? Moet burgemeester Weterings naar de moskee toe gaan en een openingshandeling verrichten? Of heeft Paul Meijer een punt en moet de burgemeester de uitnodiging naast zich neer leggen?

Laat het weten via een reactie op dit artikel, het artikel over de opening en/of door te stemmen op de nieuw poll.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie