‘Axxicom biedt personeel Amstelring nieuwe baan’

21 oktober 2010 om 00:00 Nieuws

HAARLEMMERMEER - De 400 met ontslag bedreigde medewerkers van thuiszorgorganisatie Amstelring hoeven niet te vrezen voor hun baan. Dat laat Axxicom Thuishulp weten in een deze week verspreid persbericht. “Ze kunnen per 1 januari 2011 in dienst treden bij Axxicom Thuishulp”, aldus het Schiedamse bedrijf, onderdeel van Facilicom Services Group. Het persbericht volgt nadat enkele weken geleden bekend werd dat Amstelring vanaf begin volgend jaar in de gemeente Haarlemmermeer geen hulp in de huishouding meer verzorgt. Axxicom is één van de drie nieuwe aanbieders waarvoor de gemeente na een aanbesteding heeft gekozen.

Medewerkers die overstappen kunnen, aldus de directie van het bedrijf, gewoon voor hun vaste klanten blijven werken, op voorwaarde dat die voor Axxicom als thuiszorgleverancier kiezen. Volgens Axxicom hebben tientallen Amstelring-medewerkers inmiddels een nieuw contract getekend.

Volgens Axxicom-directeur Simone Schraepler zullen Axxicom en Amstelring in de toekomst nauw kunnen gaan samenwerken. Daar zijn al gesprekken over gevoerd.

Meer informatie www.axxicomthuishulp.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie