Vloedgolf aan amusement door

18 november 2010 om 00:00 Nieuws

Deze professionele BN-ers, met hun allround podiumervaring, denkt u maar eens aan die schitterende derde prijs in de Schiedamse soundmixshow van 1997, staan garant voor een ‘vloedgolf’ aan amusement. Kortom, lachen tot je erin stikt met deze schlagerzangers pur sang. Wie herinnert zich niet de hits ‘Lachen moet je leren, schreien komt vanzelf’ en ‘Als de maan vol is schijnt ze overal’. Dick en Debbie staan met de try-outs van ‘Rampen Tampen’ op woensdag 24 en donderdag 25 november om 20.30 uur in Het Oude Raadhuis.

Dick en Debbie in ‘Rampen Tampen’ HOOFDDORP - Na het succes van ‘Ammehoela’ van Dick van den Toorn en Ton Kas is er nu ‘Rampen Tampen’ van Dick van den Toorn en Debbie Korper. Valt er tussen honger, tsunami, landmijnen en aardverschuivingen dan niks meer te lachen? Natuurlijk wel: Fred en Ria wijzen ons, ondanks hun getroebleerd huwelijksverleden, de weg.

Dick van den Toon heeft twaalf jaar voorstellingen gemaakt (en geproduceerd) op theaterfestivals als Oerol en De Parade. Naast zijn tv werk bij Wim T. Schpipers en in de serie ‘Loenatik’ speelde Dick van den Toorn o.a. bij het Ro theater, Mighty Society, Artemis, Mug met de Gouden Tand en Growing Up in Public. Ook regisseert hij regelmatig cabaret (o.a. Micha Wertheim en het Leids Cabaret Festival). Twee seizoenen geleden speelde Dick van den Toorn samen met Ton Kas de voorstelling ‘Ammehoela’ in Het Oude Raadhuis. In datzelfde seizoen was hij ook nog te zien in ‘Hotel Atlantico’ bij Schouwburg De Meerse.

Debbie Korper is een veelzijdig actrice en heeft de afgelopen 20 jaar o.a. gespeeld bij theatergroep Suburbia, het Ro theater, Huis aan de Amstel, Art en Pro en Oostpool. Ook was zij op televisie te zien in ‘De Gidsen’, ‘Vuurzee’ en ‘Omhoog die stok’. Dick en Debbie speelden samen in ‘Den Uyl en de Vaandeldragers’.

Kaarten zijn verkrijgbaar via de kassa van Schouwburg De Meerse, 023 55 63 707, of via www.demeerse.com.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie