in de doopsgezinde kerk

Nieuws

HOOFDDORP - De doopsgezinde kerk op de hoek van de Hoofdweg en Ter Veenlaan in het centrum van Hoofddorp staat de komende dagen bol van de creatieve uitingen. Dat begint al met een kerstkoffieconcert met het topkoor van Pier K op 12 december. Het concert begint om 12 uur. Daarna volgt er een zusterkerstfeest op 15 december, vanaf 17.30 uur. Daarna volgt er op 19 december een kerstfeest voor jong en oud (vanaf 17.30 uur) en de rij wordt gesloten met een kerstavonddienst met de internationale zanggroep Flavah en een kerstmorgendienst met een kerstspel. De repetities daarvoor gaan binnenkort beginnen.

Wie liever creatief wil zijn met de handen, kan kiezen voor de workshop kerstkrans maken. Het wordt een originele kerstkrans voor op tafel met een of meer kaarsen. De leiding is in handen van Wieneke Stolp. De workshop wordt gehouden op zaterdag 11 december van 9.30 tot 12.30 uur en deelname kost 25 euro inclusief materiaal, koffie en thee. Opgeven kan nog t/m 3 december (voor toneel of workshop) via (06) 40 72 44 31 of cursus@dghaarlemmermeer.doopsgezind.nl.

Wie liever kijkt en luistert is welkom bij de bijzondere diensten en feesten, het koffieconcert en de presentatie van de kerstboekjes. Het miniboekje kost 2,50 en de opbrengst is voor de Stichting Veelkleurige Kansen ( www.veelkleurigekansen.nl). Voor meer informatie, zie www.dghaarlemmermeer.doopsgezind.nl.

advertentie