Pier K krijgt bijzondere speelplek dankzij Primark

Nieuws

HOOFDDORP - Pier K krijgt in haar deel van het cultuurgebouw een bijzonder creatieve en prikkelende speelplek voor kinderen. Dit is mogelijk geworden dankzij een donatie van de nieuwe winkelketen Primark.

“Een mooi voorbeeld van publiek private samenwerking”, vindt Pier K directeur Suzanne Leclaire. “Het is fijn dat er partners zijn in het bedrijfsleven die het beleven van cultuur op deze wijze mogelijk maken.”

Het ‘Primark speelhuis’ komt in het entreegebied van het gebouw en is vooral bedoeld voor jonge Pier K cursisten en kinderen die met een van hun ouders wachten op hun broertjes en zusjes.

Op maandag 3 januari 2011 betrekt Pier K haar deel in het nieuwe cultuurgebouw in het centrum van Hoofddorp. Pier K is het vertrekpunt voor kunst en cultuur en is de plek waar heel veel kinderen uit Haarlemmermeer wekelijks bijeen komen om muziek te leren spelen, samen op te treden of met hun klas een voorstelling bezoeken.

Primark is vorige week officieel geopend in het nieuwe Markthof in het centrum van Hoofddorp. De opening van de tweede winkel van Primark in Nederland (de eerste staat in Rotterdam), zorgde meteen voor een grote toeloop. Er werden zelfs dranghekken geplaatst.

advertentie