‘Na één of twee behandelingen weer een paar gave benen’

10 februari 2011 om 00:00 Nieuws

Laserlicht is licht met een unieke golflengte en hoge concentratie energie. De laser voor het verwijderen van storende beenvaatjes heeft een golflengte die door de huid heen de rode kleurstof van het bloed zoekt en verwarmt. De eiwitstructuur van het vaatwandje raakt door deze verhitting beschadigd, het vat krimpt en wordt via het lymfestysteem door het lichaam opgeruimd.

HOOFDDORP - 70% van de vrouwen heeft last van storende blauwe of rode beenvaatjes. Voor dit ontsierende ongemak heeft ByLaser in Hoofddorp een veilige oplossing. “Geavanceerde laserapparatuur maakt op comfortabele wijze korte metten met deze lelijke beenvaatjes.”

“Er was heel lang geen goede remedie tegen lelijke beenvaatjes, maar met de FDA goedgekeurde long-pulsed ND-yag laser uit Amerika, bereiken we perfecte resultaten”, aldus Belinda van Straaten, eigenaar van ByLaser. “Spataderen zitten diep in de huid, tussen het spierweefsel, maar cosmetisch storende vaatjes liggen aan de oppervlakte en meestal is er met het diepe systeem dus niets mis. De vaatjes zijn alleen verslapt, het bloed blijft staan en andere vaatjes hebben de bloedcirculatie al overgenomen. Via een laserbehandeling kun je eenvoudig, snel en effectief die verslapte vaatjes zonder functie opruimen. Bij deze methode hoef je geen steunkousen te dragen en je kunt direct geholpen worden. Klanten zijn enthousiast en ondervinden weinig hinder van de behandeling.”

“Na één of twee behandelingen een paar gave benen. Het is een uitkomst voor vrouwen en mannen die tobben met het ongemak van storende beenvaatjes”, aldus Belinda van Straaten. De geavanceerde laserapparatuur die ByLaser gebruikt is uitgerust met een gekoelde kop die de huid beschermt tegen te hoge temperaturen en pigmentverschuivingen. “Door die koeling wordt het gevoel dat men ervaart tijdens de behandeling tot een minimum beperkt. Daar waar het vat groter is en dus blauwer door de huid schijnt zal de prikkel groter zijn dan bij de kleine vaatjes, maar de eventuele pijn is voor iedereen goed te verdragen. Na de behandeling is de huid wat rood en opgezet, maar dat trekt binnen enkele uren weg. In de weken daarna herstelt de huid zich en vervagen de storende vaatjes. Na acht weken kan eventueel een nabehandeling plaatsvinden.”

ByLaser is gevestigd aan de kruisweg 939C in Hoofddorp. Voor een oriënterend gesprek kan men vrijblijvend een afspraak maken: (023) 563 54 28. Zie tevens www.ByLaser.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie