Pinksterzaterdag opnieuw grote braderie in Zwanenburg

14 april 2011 om 00:00 Nieuws

ZWANENBURG - Het kon niet uitblijven. Na het grote succes van vorig jaar wordt in juni opnieuw een braderie gehouden in Zwanenburg.

Klazien Tosseram heeft opnieuw de sterke schouders gezet onder haar geesteskind en merkt nu al de grote belangstelling voor de tweede braderie nieuwe stijl die zaterdag 11 juni van 10 tot 17 uur op de Dennenlaan wordt gehouden.

Op pinksterzaterdag staat van de Albert Heijn tot aan de Kom één lang lint kramen en grondplaatsen. Voor de veiligheid van de bezoekers zijn de kruispunten afgesloten. Verenigingen krijgen de kans zich tegen gereduceerde prijs te presenteren en ook de winkeliers uit Halfweg en Zwanenburg kunnen rekenen op een leuke korting op de huur van de marktkraam. In de Kom vindt weer kofferbakverkoop plaats. Voor de bezoekers van de daar gevestigde winkels wordt gezorgd voor voldoende parkeergelegenheid.

Gewapend met een dik pak inschrijfformulieren voor de winkeliers begint Klazien binnenkort aan haar fietsrondes door het duodorp. Wie daar niet op wil wachten of al een mooie plek op het oog heeft kan een briefje op het adres Vierambachten 51 in de bus doen.

Voor informatie en inschrijving: 06-5352 4946.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie