Viva la Donna Dag voor vrouwen met kanker

19 mei 2011 om 00:00 Nieuws

“Eén op de drie vrouwen wordt getroffen door kanker. Met alle gevolgen van dien”, weet Fátima Filipe. “Want het heeft niet alleen vergaande gevolgen op lichamelijk gebied, het kan het zelfvertrouwen ontzettend aantasten. Juist door een massage, een schoonheidsbehandeling of een nieuw kapsel kunnen de vrouwen weer een beetje zelfvertrouwen krijgen waardoor het leven weer positiever kan worden hervat. Stichting Viva la Donna initieert deze zesde verwendag, die is opgezet vanuit de persoonlijke ervaring van de oprichtster, Corinne de Haas. Die is zelf op jonge leeftijd getroffen door kanker. Wie vinden zo’n Viva la Donna Dag een ongelooflijk goed initiatief waar we graag aan meewerken.”

HOOFDDORP - Net als vorig jaar doet ook dit jaar Praktijk Raphaël mee aan de nationale Viva la Donna Dag. Dit betekent dat zondag 29 mei Fátima Filipe haar natuurgeneeskundige praktijk aan de Hoofdweg 669B opent om op deze bijzondere verwendag vrouwen, die getroffen zijn door kanker, weer te laten stralen.

Dat laatste geldt overigens niet alleen voor Praktijk Raphaël. Op de Viva la Donna Day in 2010 kregen maar liefst zo’n 10.000 vrouwen een gratis behandeling van meer dan 900 salons, kappers en masseurs. Dit jaar zal dat aantal eerder hoger dan lager liggen.

Meer informatie en aanmelding via: www.vivaladonna.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie