55-plussers presenteren eigen appartementencomplex op 55+ beurs Haarlemmermeer

29 september 2011 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Een grote groep 55-plussers ('medioren') gaat een eigen levensloopgeschikt appartementencomplex bouwen. Het AQUAradiuscomplex met 80 appartementen wordt gebouwd aan de Zuidrand van Hoofddorp. Het plan, een particulier initiatief zonder commercieel doel, wordt gepresenteerd op 1 oktober tijdens de 55+ beurs in het Raadhuis te Hoofddorp.

Het appartementencomplex verrijst naast Floriande Eiland 1 en tegenover het toekomstige Huis van de Sport. De woningen worden in een 'open ovaal' met een grote overdekte binnentuin gebouwd. De appartementen worden geheel afgestemd op de eisen die in de verdere levensloop kunnen worden gesteld.

De indeling van de appartementen wordt individueel bepaald. Zo worden bijvoorbeeld het aantal kamers en de uitvoering van de keuken en badkamer per appartement naar wens van de koper uitgevoerd. De vloeroppervlakte varieert, inclusief balkon, van 100 tot 180 m2. Domotica (basis elektronische hulpmiddelen) en vloerverwarming zijn standaard. Op het glazen dak komen zonnecollectoren.

De appartementen kunnen eind 2013 worden opgeleverd. Prijzen vanaf 200.000 euro.

Voor meer informatie, www.aquaradius.info.

De beurs op 1 oktober is geopend van 10 tot 15 uur en is gratis toegankelijk.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie