'Leer elkaar beter kennen tijdens het knutselen'

29 september 2011 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - MeerWaarde start op 5 oktober met een OKKI, een Ouder en Kind Knutsel Inloop, in wijkcentrum Amazone. De 'OKKI's' worden gehouden op de woensdagochtenden van 9.30 tot 11 uur. Het adres is Mathilde Wibautstraat 22 in Toolenburg Oost. De OKKI is bestemd voor ouders met jonge kinderen in de leeftijd 0-4 jaar.

De OKKI dient meerdere doelen. Zo ontmoeten ouders andere ouders met kinderen in dezelfde leeftijdsgroep zodat ze ervaringen kunnen uitwisselen. De kinderen leren samen spelen in een veilige omgeving. Ouder en kind kunnen de wijk beter leren kennen of Nederlands oefenen.

Knutselen is bij dit alles een belangrijk onderdeel van de inloop. Er wordt rekening gehouden met de leeftijd van de kinderen en er wordt gewerkt met thema's. Aan het eind van de inloop wordt er ook gezongen met de kinderen.

Deelname kost 2 euro, dit is inclusief koffie/thee/limonade en koekjes. In de schoolvakanties is er geen inloop.

MeerWaarde zoekt nog nieuwe vrijwilligers voor de OKKI. Enkele taken zijn: deelnemers ontvangen, speelgoed klaarzetten, knutselen met peutertjes en kleutertjes, contact hebben met ouders. Voor meer informatie: (023) 569 88 71 of Hannelore.devries@meerwaarde.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie