DSOV (zon.) verslaat hekkensluiter

29 september 2011 om 00:00 Nieuws

VIJFHUIZEN - Dave Lange was heel blij met de overwinning op SVIJ na een roerig weekje in Vijfhuizen. "Met twee punten uit drie wedstrijden en in het tweede team een aantal spelers die vorig seizoen regelmatig in DSOV 1 speelden, begonnen er al wat geluiden los te komen.

We hebben daarom een aantal gesprekken gevoerd en ik heb vandaag Jevon van Dijk en Jeffrey den Butter in de basis laten beginnen. We hebben gelukkig gewonnen vandaag en ik zeg 'gelukkig' omdat we veel kansen hebben gecreëerd. Als je veel kansen creëert en je vergeet te winnen, dan leidt dat onherroepelijk tot onrust. En vandaag scoorde Jeffrey den Butter beide doelpunten dus hij heeft zijn basisplaats meer dan waargemaakt.

Voor de 1-0, een schot van Thierry van Veen werd door Jeffrey den Butter zodanig van richting veranderd dat de keeper van SIJ kansloos was, waren er al kansen gecreëerd voor Jevon van Dijk, Jeffrey den Butter en Rick Gladon. De ontlading zowel in het veld als langs de lijn was groot. De 2-0 was een keurige kopbal uit een corner, Jeffrey won vandaag al zijn kopduels. We doen goede zaken vandaag. De komende twee wedstrijden tegen Olympia Haarlem en VVC zijn heel belangrijk om aansluiting met de kop van de ranglijst te bewerkstelligen.''

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie