Tientallen kansen UNO onbenut (zon.)

29 september 2011 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Rik Verhage klonk net als Wim de Haart van DIOS een beetje down. ",Als je 27 kansen krijgt en je scoort maar een keer dan kan het zo zijn dat een foutje in de achterhoede puntenverlies oplevert.''

DIOS speelde 0-0 tegen het nog puntloze THB, UNO bleef op 1-1 steken bij het eveneens op nul punten begonnen Vogelenzang. ,,We hebben zelf een onvoorstelbare hoeveelheid kansen gemist maar we hadden ook de pech dat de scheidsrechter een zuiver doelpunt van Mark Maaten afkeurde. Een vrije trap van Mark werd duidelijk zichtbaar door de keeper geraakt, maar de goal werd afgekeurd omdat het een indirecte vrije trap was.

Dat was tien minuten na de 1-1 van Vogelenzang. Halverwege de eerste helft waren we door een doelpunt van Kevin van der Weijden op voorsprong gekomen. We speelden met een driemansachterhoede die geen moment in de problemen is geweest. Zelf zijn we minstens zes keer een op een voor de keeper verschenen maar de bal werd naast geschoten of vol tegen de keeper aan. Vogelenzang stond na afloop te dansen, wij hebben hier geheel onnodig twee punten laten liggen.''