Zondagmiddagpodium start met dansvoorstelling 'The best of…'

29 september 2011 om 00:00 Nieuws

BADHOEVEDORP - Het Zondagmiddagpodium start op 2 oktober een nieuw seizoen voorstellingen voor 55-plussers met de dansvoorstelling 'The best of…'. Het optreden wordt verzorgd door danstheater VOS in dienstencentrum 't Rietland een de Chr. Huygensstraat 21 in Badhoevedorp. Vanaf 14 uur.

Danstheater VOS bestaat uit jonge danseressen, die moderne theaterdans toegankelijk willen maken voor specifieke doelgroepen. Speciaal voor senioren is een aantal dansen (choreografieën) bedacht, geïnspireerd op hun verhalen en levenservaringen. In het vorige seizoen heeft VOS veelvuldig opgetreden met de dansdrieluiken 'Stroop met gort' en 'Dingen die voorbijgaan'. Uit deze twee dansvoorstellingen zijn de beste en mooiste dansen samengevoegd in 'The best of…'.

Drie danseressen verbeelden voor de pauze in 'Kinderspel' spelletjes en liedjes uit de kindertijd en vervolgens het thema 'Ontmoetingen'. Na de pauze geven ze dansend vorm aan 'Geven en nemen' en tot besluit beelden ze een dansavond uit vroegere tijden uit in 'Sluit me in je armen'. Na afloop willen de danseressen graag napraten en reacties horen van de bezoekers.

De voorstelling duurt tweemaal drie kwartier met een half uur. Kaarten à 4 euro, inclusief een kopje koffie of thee, zijn vanaf een half uur voor aanvang verkrijgbaar aan de zaal of te reserveren op vrijdagmorgen tussen 9.30 en 11.30 uur bij Meerwaarde, (023) 569 88 73. Op dit zelfde telefoonnummer is ook een rit heen en terug met de Meertaxi te bestellen.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie