Senioren genieten van unieke dag van Rotaryclub Haarlemmermeerlanden

17 november 2011 om 00:00 Nieuws

AALSMEERDERBRUG - Geen sigaarrokende mannenclub met leden die over hun eigen successen praten. Maar mannen en vrouwen die vanuit hun ideaal dienstvaardigheid hoog in het vaandel hebben staan. Zondag 13 november gaven zij, als Rotaryclub Haarlemmermeerlanden, daar een proeve van middels een seniorenfeest in de Arendshoeve.

Voor een aantal senioren begon het feest eigenlijk al tussen 9 en 10 uur, toen zij door leden van de Rotaryclub werden opgehaald om naar de Arendshoeve in Aalsmeerderbrug gereden te worden. Daar werden de in totaal 120 senioren verwend met een feestelijk programma dat begon met een kopje koffie of thee met gebak. Iedereen werd welkom geheten door de voorzitter van Rotaryclub Haarlemmermeerlanden en wethouder Arthur van Dijk.

Na het formele gedeelte was het tijd voor ontspanning. De 'Male Brothers' brachten de handen op elkaar met onvervalste meezingers, zoals 'Het Dorp' en 'In een rijtuigje' e.v.a. Na dit enthousiaste optreden volgde een feestelijk driegangen diner. De verzorging en bediening van de gasten gedurende de gehele dag werd uitgevoerd door de leden en partners van de Rotaryclub. Als afsluiting werd er een muzikaal optreden verzorgd door het Nieuw-Vennepse koor 'Droger kan niet'.. De gasten kregen tot slot een foto, gemaakt tijdens het feest, in een passepartout mee en miniroosjes.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie