Podium Kris Kras presenteert de minimusical Stamppot'

29 december 2011 om 00:00 Nieuws

NIEUW-VENNEP - Stamppot, een sprookjesmix door Theater Van Santen, is een hedendaagse minimusical, gebaseerd op de bekende sprookjes en ontwikkeld door Theater Van Santen. Even lijkt het of je de sprookjeswereld van Sneeuwwitje binnenstapt, maar dat duurt niet lang. Spoedig krijgt het verhaal een onverwachte wending.

Zo is de boze Stiefmoeder stik jaloers op mooie Sneeuwwitje. Deze gemene vrouw stelt alles in het werk om Sneeuwwitje uit te schakelen. Ze jaagt zelfs haar eigen spiegelbeeld de stuipen op het lijf. Sneeuwwitje besluit om op de vlucht te slaan. In het bos komt ze de grote boze Wolf tegen die spontaan verliefd op haar wordt. Bijna lijkt het de boze Stiefmoeder te lukken om Sneeuwwitje te vergiftigen, maar net op tijd kust de Wolf haar wakker en dan ...

De voorstelling is op donderdag 29 december in De Rank, Eugenie Prévinaireweg 14 in Nieuw-Vennep en start om 14 uur. De voorstelling is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 4-10 jaar. Kaarten reserveren t/m vrijdag tussen 13 en 17 via MeerWaarde, (023) 569 88 88.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie