Algemeen: Biljarters BV De Krim assisteren bij kerstfeest in verzorgingshuis Floriande

Nieuws

NIEUW-VENNEP - Cees Ruitenberg, Gerard Leegwater, Frank Kaandorp en de echtgenoten, hebben de bewoners van het verzorgingshuis Floriande, samen met de aanwezige muzikant, de koks en personeel een fijne kerstviering 2011 bezorgd.

Cees Ruitenberg: "Na het aankleden van de zaal en het feestelijk dekken van de tafels, werden de bewoners met hun familieleden ontvangen en naar hun tafel begeleid. Na een heerlijk aperitief, werd een door de koks, uitstekend gekozen en verzorgd kerstmenu, en drankjes, uitgeserveerd door de biljarters van de biljartvereniging De Krim en hun echtgenotes.

De avond werd opgeluisterd met kerstmuziek en was zeer sfeervol. Na het menu werd het kerstdiner afgesloten met een likeurtje, een kopje koffie of een kopje thee. Ieder jaar en ook dit jaar weer blijkt dat de bewoners de inzet van alle betrokkenen erg op prijs stellen en dit werd vooral na afloop duidelijk door de vele bedankjes. Al met al was ook dit jaar weer geslaagd te noemen en wordt al weer uitgezien naar de volgende feestelijke samenkomst."

advertentie