Nomineer nu voor SportToppers 2011

29 december 2011 om 00:00 Nieuws

Om SportToppers 2011 mogelijk te maken is de hulp van sportverenigingen, trainers, coaches en andere betrokkenen in de sport noodzakelijk. Via het aanmeldingsformulier kunnen sporters, sportteams en sportverenigingen zich aanmelden. Het aanmeldingsformulier is te vinden op www.haarlemmermeer.nl/sporttoppers.

HAARLEMMERMEER - Wie wordt de SportTopper 2011, het SportTalent 2011, het SportTeam 2011 en de SportVereniging 2011? Maandag 13 februari geeft een deskundige jury de antwoorden op deze vragen. Op dezelfde avond wordt meteen bekendgemaakt wie de Publieksprijs heeft gewonnen. Nomineren kan nog tot 8 januari 2012.

Dus ben jij een Haarlemmermeerse sporter? Heb jij, of heeft jouw team of vereniging in 2011 een topprestatie geleverd? Meld je dan snel aan en maak kans op een sportieve titel.

Criteria

Sporters komen voor de titel SportToppers in aanmerking als zij in 2011 een podiumplaats hebben behaald op een NK, een EK of een WK. Er zijn in de categorie drie subcategorieën: leeftijd 13 t/m 15 jaar, 18 jaar en ouder en SportTopperTeam.

In de categorie SportTalent is de prijs voor een talentvol jeugdlid in de leeftijd van 8 t/m 14 jaar. Denk hierbij aan een lid dat uitblinkt en een bijzondere groei heeft doorgemaakt in 2011.

Het SportTeam komt in aanmerking voor een prijs als deze op competitieniveau een 1e prijs heeft behaald. Voor de categorie SportVereniging moet een vereniging zelf een motivatie aandragen. Bij de beoordeling wordt gekeken op welk gebied de vereniging heeft uitgeblonken.

Publieksprijs

Evenals andere jaren kan via www.hoofddorpsecourant.nl op de Publiekprijs worden gestemd. Vanaf eind januari, als alle nominaties bekend zijn, wordt gestart met de stemming op de website. Op 13 februari 2012 worden alle winnaars bekend gemaakt tijdens een feestelijke avond in schouwburg De Meerse.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie