Lionsclub Haarlemmermeer-Ringvaart in actie voor natuur en Jeugdland Nieuw-Vennep

Nieuws

NIEUW-VENNEP - De leden van de Lionsclub Haarlemmermeer-Ringvaart komen dit jaar meerdere keren in actie voor onder andere de natuur in het Noord Hollands landschap. De volgende activiteit, klussen op het Jeugdland Nieuw-Vennep, staat gepland voor dinsdag 17 maart bij Jeugdland Nieuw-Vennep.

Leden van de club hebben zich al eerder dit jaar, op dinsdag 17 januari, gewerkt in het bos van Landschap Noord-Holland. Daarbij ging het om het uitvoeren van noodzakelijk onderhoud van het bos bij de Linnaeushof.

Op 17 maart gaat het om het nieuwe Jeugdland ten zuiden van Nieuw-Vennep. Jeugdland is een bouwspeelplaats waar kinderen van 6 tot 15 jaar actief bezig kunnen zijn. De Lionsclub gaat hier aan de slag, belangstellenden kunnen zich aansluiten.

Lionsclub Haarlemmermeer-Ringvaart is een serviceclub met achtentwintig leden, afkomstig uit alle hoeken van de polder, die zich inzet voor dienstverlening aan de samenleving. Aanmelden kan via Jan Mooijweer, voorzitter van de ledencommissie, via ringvaart@lions.nl.

advertentie
advertentie