Modelbouw bijeenkomst in CRASH Luchtoorlog- en Verzetsmuseum

13 augustus 2012 om 00:00 Nieuws

AALSMEERDERBRUG - IPMS, de Plastic Modelbouwclub van Nederland, houdt zaterdag 25 augustus de jaarlijkse zomerbijeenkomst 'De Start' bij het CRASH Luchtoorlog- en Verzetsmuseum '40-'45 in Aalsmeerderbrug. De bijeenkomst duurt van 11 tot 16 uur.

Voor het fort bij Aalsmeer zetten plastic modelbouwers uit heel Nederland hun kofferbak open voor geïnteresseerde clubleden en bezoekers. De IMPS bijeenkomst bij het CRASH Museum is al jaren een traditie die heel veel belangstellenden trekt. De leden van de IPMS zijn gespecialiseerd in het bouwen van in de handel verkrijgbare modelbouwdozen die voornamelijk uit plastic bestaan. Deze modelbouwers komen graag samen om hun passie te delen en ervaringen uit te wisselen.

IPMS staat voor: 'International Plastic Modellers Society'. De IPMS bestaat inmiddels uit vele modelbouwverenigingen verspreid over de hele wereld. In 1971 werd in Nederland de IPMS Nederland opgericht.

Een van de jaarlijkse bijeenkomsten is de zomerse meeting 'De Start' bij het CRASH Luchtoorlog- en Verzetsmuseum '40-'45. Overtollige of tweedehands modellen worden te koop (of te ruil) aangeboden tijdens een zogeheten 'kofferbakverkoop' voor het museum maar in het museum worden ook (in aanbouw zijnde) modellen getoond. Toegang tot de verkoopdag vóór het fort is gratis.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie