KSH haalt ruim 2500 euro op voor Serious Request

22 december 2012 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Leerlingen van de Katholieke Scholengemeenschap Hoofddorp hebben voor de goede doel actie Serious Request meer dan 2500 euro weten op te brengen. Een week lang hebben zij zich middels zelfbedachte sponsoracties ingezet om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de allerkleinsten der aarde.

Aftrap van de actie was de kerstmarkt op donderdag 13 december. Bezoekers konden zich hier te goed doen aan zelfgebakken koekjes en cakes, erwtensoep en zelfs een bakje kibbeling. Zij konden hun toekomst laten voorspellen door een waarzegster, hun nagels laten lakken en een poging wagen op de mechanische rodeostier.

De leerlingen van de laatstgenoemde activiteit kwamen als de winnaars van de 'KSH voor Serious Request actie' uit de bus. Michel Onwezen, Remco Vrijbloed, Tim Pullens en Nick van Beelen wisten in een korte tijd een originele actie op te zetten die, naast vele andere ludieke acties, door leerlingen gekozen werd als het spektakel van de avond. Als prijs mochten zij samen met het KSH Serious Request team mee naar Enschede om het Glazen Huis te bezoeken en het ingevulde cheque af te leveren (zie foto).

Dit kon in de door 3FM bestemde 'Cheque Box'. Hier kregen de KSH-ers de mogelijkheid om voor de camera een eigen boodschap in te spreken. Op de afsluiting van de actieweek, donderdag 20 december, kon dit filmpje met gepaste trots, met bekendmaking van het eindbedrag, getoond worden.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie