Informatiebijeenkomst Samenloop voor Hoop

24 december 2012 om 00:00 Nieuws

BADHOEVEDORP - De initiatiefnemers voor de Samenloop voor Hoop organiseren voor maandag 14 januari van 20 tot 22 uur een informatieavond in de Karavanserai in de Roerdompstraat in Badhoevedorp. De 24 uurs wandeltocht wordt gehouden op 15 en 16 juni. De opbrengst is bestemd voor de bestrijding van kanker.

De organisatie van Samenloop voor Hoop besteedt tijdens de informatieavond aandacht aan meerdere zaken zoals deelname, het speciale programma voor mensen die kanker hebben, vrijwilligers en sponsors.

"Om dit evenement te laten plaatsvinden zijn er heel veel mensen nodig", laat voorzitter Arthur Oudendijk weten. "Denk aan de wandelaars zelf die in teams mee willen wandelen en geld inzamelen ten behoeve van de kankerbestrijding. Maar we denken ook aan mensen die kanker hebben of hebben gehad. Zij zijn onze speciale gasten bij de Samenloop voor Hoop. Voor hen wordt een apart programma georganiseerd. Om hen draait het immers allemaal." Vervolgens noemt hij de vrijwilligers en sponsors. "Zonder hen is een Samenloop niet mogelijk."

Het KWF is aanwezig voor een toelichting.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie