Nog een paar dagen om aan te melden voor SHARE Award

Nieuws

HAARLEMMERMEER - Op maandag 15 april wordt de zesde editie van SHARE georganiseerd. Thema is: Back to Basic - Back to Business. De opzet is anders dan in voorgaande jaren. Ook de locatie is nieuw: het FOX Theater op Beukenhorst-Zuid, met plaats voor maximaal 200 gasten. Dit jaar wordt een masterclass georganiseerd met Gunter Pauli. De auteur van de bestseller “de blauwe economie, 10 jaar, 100 innovaties, 100 miljoen banen”. Genodigden kunnen zich laten meenemen in de inspirerende visie van deze veelzijdige man.

Tijdens SHARE 2013 wordt de SHARE Award uitgereikt door de Haarlemmermeerse wethouder Duurzaamheid, John Nederstigt. De Award is een blijk van waardering en stimulering voor een bedrijf uit de metropoolregio Haarlemmermeer dat de afgelopen jaren uitblonk in duurzame initiatieven en kansen. Winnaar van de SHARE Award 2010 was Joost Valk architectuur de winnaar. In 2011 was het Shell Thiocrete die met de winst naar huis ging en in 2012 trok Park 20|20 CV aan het langste eind.

Bedrijven die vinden dat zij in aanmerking komen voor de SHARE Award 2013 of die andere bedrijven willen nomineren, kunnen namen nog t/m 3 maart doorgegeven via duurzaamheidloont@haarlemmermeer.nl of via de site www.sharehaarlemmermeer.nl/share-award.

Op de foto de top drie van 2012. Links de winnaar.

advertentie