Gratis Proeflessen Salsa, Bachata, Kizomba en Zouk

23 december 2013 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Dansschool Latin Breeze geeft zondag 5, dinsdag 7 en vrijdag 8 januari een Open dag en, net zoals voorgaande jaren, kunnen inwoners van Haarlemmermeer kennismaken met onder andere Latijns Amerikaanse dans en muziek. Er zijn demo's van de verschillende danssoorten en bezoekers kunnen meedoen met gratis proeflessen Salsa, Bachata en Zouk. Zondag vanaf 15.30 uur en dinsdag en vrijdag vanaf 19.30 uur bij Claus Event Center, Bosweg 19, Hoofddorp.

De gratis proeflessen zijn voor zowel de absolute beginners als de wat gevorderde dansers bedoeld om een indruk te krijgen van zo'n danscursus. Voor en na de proeflessen krijgen de bezoekers alle relevante informatie en kunnen zij vragen stellen aan de docenten en andere medewerkers.

Naast danslessen organiseert Latin Breeze regelmatig dansavonden voor cursisten en andere Latin dansers op diverse locaties. Zo is er elke eerste zondag van de maand Latin Sunday, een gezellige dansavond met bootcamps en workshops in Salsa, Zouk, Kizomba en Bachata voor cursisten en andere Latin danser uit Haarlemmermeer.

Meer informatie via www.latinbreeze.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie