28 december 2013 om 00:00 Nieuws

Met vriendelijke groet,

Marjo Meirmans

Tel. (023) 5617361

hcverkoop@bdu.nl

www.hcnieuws.nl <http://www.hcnieuws.nl/>

Bezoekadres:

Robijnlaan 2A

2132 WX Hoofddorp

Postadres:

Postbus 7

2130 AA Hoofddorp

________________________________

Van: Laura van Dulken mailto:dulken@lexpoint.nl

Verzonden: maandag 23 december 2013 10:23

Aan: Laura van Dulken

Onderwerp: Persbericht "Lexpoint levert 11 milieu- en belastingvriendelijke Volkswagens Move up! aan PUM Loon- en verhuurbedrijf

Geachte heer/mevrouw,

Bijgaand treft u het persbericht aan: "Lexpoint levert 11 milieu- en belastingvriendelijke Volkswagens Move up! aan PUM Loon- en verhuurbedrijf" incl. foto.

Wij zouden het zeer op prijs stellen als u het bericht plaatst in uw blad.

Ik dank u bij voorbaat voor de genomen moeite!

Met vriendelijke groet,

Laura van Dulken

Management-Assistente

Lexpoint BV

Bezoekadres: Jacobus Spijkerdreef 4 2132 PZ Hoofddorp

Postadres: Postbus 499 2130 AL Hoofddorp

www.lexpoint.nl <blocked::http://www.lexpoint.nl/>

tel : 023 5541484

Fax : 023 5541479

E-mail: dulken@lexpoint.nl <mailto:dulken@lexpoint.nl>

Ik ben werkzaam op maan-, dins-, en donderdagen.

________________________________

Bij aankomst bij de Koninklijke BDU is dit bericht gecontroleerd op de aanwezigheid van virussen.

________________________________

Lexpoint levert 11 milieu- en belastingvriendelijke Volkswagens Move Up! aan PUM Loon- en verhuurbedrijf

Hoofddorp, december 2013 – Kort voor de jaarwisseling completeerde Automobielbedrijf Lexpoint uit Hoofddorp de levering van elf Volkswagens Move Up! aan PUM Loon- en verhuurbedrijf. Dit in Lisserbroek gevestigde loon- en verhuurbedrijf van grondverzetmachines zet deze Volkswagens in voor de machinisten die door de hele provincie aan het werk zijn. De fiscale mogelijkheden in 2013 bepaalden niet alleen het levermoment maar ook de keuze voor deze compacte Volkswagens. Als gevolg van zijn zuinige en schone prestaties komt de handgeschakelde 60 pk vijfdeurs Volkswagen Move Up! 1.0 in aanmerking voor 14 procent bestuurdersbijtelling. Daarnaast geldt er voor de werkgever en eigenaar van de auto’s een interessant fiscaal voordeel in de vorm van KIA en MIA. Lexpoint leverde eerder al vier Volkswagens Up! en completeerde die levering nu met een zevental -eveneens zilvergrijze- modellen.

Ondernemer Pum Enthoven startte in 2000 zijn bedrijf. “Als een echte eenmanszaak en nog maar weinig materieel. Sindsdien kenden wij een constante groei en nu werken hier ruim twintig mensen. Ons materieelpark telt nu drie tractoren, de nodige aanhangers, waterwagens, zeven kleine, middelgrote en zware wiel- en rupskranen, shovels, straatveegmachines en het bijbehorende hulpmateriaal. Al onze machines verhuren wij met personeel, maar wij zetten ook gekwalificeerde machinisten in op machines van onze klanten. En dan gaat het voornamelijk om werkzaamheden binnen de grond-, weg-, water- en landbouw. Om daarbij nog beter te kunnen voldoen aan de vaak strenge milieueisen in aanbestedingen van onze opdrachtgevers, investeerden wij de afgelopen periode ook flink in de vergroening van ons materieelpark. Dat bestaat uit de topmerken op ieder gebied, omdat die maximaal presteren maar zeker ook bijdragen aan de uitstraling van ons bedrijf.”

Vanuit zijn kwaliteitsdenken koos Pum Enthoven ook voor Volkswagen. “Eerder namen wij al twee Transporters en één Caddy’s in gebruik en nu kiezen wij voor de Volkswagen Up! Dat heeft te maken met de betrouwbaarheid en uitstraling van het merk Volkswagen, maar zeker ook met de gunstige fiscale regelingen die voor onze mensen op deze auto’s van toepassing zijn. Wij hebben lang gekeken naar compacte bestelauto’s, maar deze prijsvriendelijke, zuinige en schone Volkswagens Up! bleken een stuk voordeliger. In aanschaf, gunstigere bedrijfsbelastingen en in de bijtelling. Dat laatste is natuurlijk plezierig voor de mannen die er in rijden. Omdat zij deze auto’s nu ook privé kunnen rijden, zijn ze uitgevoerd met vijf deuren, onze metallic zilveren huiskleur en wat ze bij Volkswagen noemen: Maps & More. Een pakket met navigatie, een boordcomputer en Bluetooth voor telefoon en muziek. En? al deze auto’s vallen onder de 14 procent bijtelling over een gunstige aanschafprijs”, verklaart Pum Enthoven de aanschaf van deze tot ?Cityauto van het jaar’ gekozen Volkswagens Up!

Voor de redactie:

op de foto v.l.n.r. Pum Enthoven en Jeroen Mulder (service adviseur Lexpoint)

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie