Voedingsdeskundige Pauline van Hoek maakt auteursdebuut

11 juni 2015 om 00:00 Nieuws

GRATIS WORKSHOPS Op vrijdag 19 juni geeft deze bevlogen professional gratis interactieve workshops. Het is jouw kans om kennis te maken met de sleutel naar fit en slank; een gezonde bloedsuikerspiegel! Pauline legt uit waarom diëten niet werken. Hoe het kan, dat je met een gezonde bloedsuikerspiegel geen vermoeidheidsdips meer hebt, je huid gaat stralen, afkomt van je suikerverslaving, automatisch slank wordt en geen honger ervaart. Je leert ook dat het niet alleen ligt aan de juiste voedingskeuzes, maar vooral ook wanneer je wat eet.

Deze inspirerende workshops sluit Pauline af met een mindful eten sessie. Een leuke oefening, waarin je gaat ervaren dat je door mindful te eten, minder eet en meer geniet.

Pauline van Hoek is eigenaresse van Kosmeoo Health, het Gezondheids- en Kenniscentrum op het gebied van voeding en ondernemerschap. In 2006 is zij gestart met haar gezondheidscentrum. Door al haar opgedane ervaringen heeft zij naast het Lifestyle cursusboek, ook opleidingen op het gebied van voeding en ondernemerschap ontwikkeld.

Kosmeoo Health is binnen haar branche uniek, omdat zij naast gespecialiseerd Gezondheidscentrum ook erkend opleider is. Met een team van 10 docenten verzorgen zij door het land de beroepsopleidingen gewichtsconsulent, voedingsdeskundige en specialisatieopleidingen als sport en voeding, vrouw en hormonen en kind en natuurlijke voeding.

WORKSHOPS Inschrijving workshops op 19 juni. In samenwerking met Mooi Enzo bij Estafette, Helsinkilaan 1 te Nieuw-Vennep, 10.00 uur. Bij boekhandel Stevens, Nieuweweg 63 te Hoofddorp 19.00 uur en 20.00 uur.

Voor inschrijving graag een mailtje sturen naar pauline@kosmeoo-health.nl met als onderwerp; gratis workshop 19 juni, 10.00 uur, 19.00 uur of 20.00 uur. Neem ook gerust een kijkje op de websites.

Voor Gezondheid:

www.health-kosmeoo.nl.

Voor Kennis:

www.kosmeoo-health.nl.

'In 6 weken fit en slank met een gezonde bloedsuikerspiegel' is verkrijgbaar bij boekhandel Stevens te Hoofddorp en schoonheidssalon Mooi Enzo te Nieuw-Vennep voor 29€ 39,95.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie