Meerlive start donderdag 20 augustus 20 uur Hartje Hoofddorp

6 augustus 2015 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP Voor velen zal het even wennen zijn. Net terug van vakantie en gelijk naar het Hoofddorpse Raadhuisplein voor vier dagen lang gratis genieten van topentertainment. Meerlive staat dit jaar gepland van donderdag 20 tot en met zondag 23 augustus en biedt de inwoners van Haarlemmermeer wederom een heel divers muziekaanbod.

MEERLIVE TALENT Uitgangspunt van Meerlive is 'voor elk wat wils'. Bij het programmeren van de artiesten zoeken Martin Langeveld en de Meerlive Raad van Advies ieder jaar naar acts die 'hot' zijn. Verrassende optredens, middle of the road en het vertrouwde in de vorm van de Amsterdamse middag. Verjonging en vernieuwing zijn kernwoorden die extra cachet krijgen door Meerlive Talent. Alle voortgezet onderwijs scholen in Haarlemmermeer ontvingen eerder via de organisatie een uitnodiging om twee zangtalenten te nomineren voor een optreden tijdens Meerlive. Uit die vele inzendingen selecteert een jury de beste acts en de allerbeste krijgt een plaats op het podium om daar voor het voltallige Meerlive publiek een optreden te verzorgen. Een nieuw initiatief dat aansluit bij de gedachte om ook de jeugd nog meer bij het vierdaagse muziekfeest te betrekken.

PARIJS Nu komt de jeugd in ieder geval voor de openingsact van 2015. Wie wil er namelijk niet meezingen met de hit Parijs van Kenny B. Een fantastische opwarmer voor wat er verder die donderdag te gebeuren staat. Dat is The Platinum Show; The Club Experience. Een avondvullende, internationale show met een gevarieerd muziekaanbod, een wervelende show inclusief licht, choreografieën en special effects, ondersteund door DJ's en topartiesten. Een sprankelend optreden dat volledig in de Meerlive historie past. Een show die je nooit eerder zag en nu met zijn duizenden kosteloos kunt bekijken in hartje Hoofddorp.

VRIJDAG De vrijdagavond zal bij voorbaat in veel agenda's rood of geel gearceerd worden. Ook nu weer iets nieuws in de vorm van de all-girl rockband Luminize. Letterlijk een pareltje uit de internationale entertainmentwereld dat Martin Langeveld met zijn team op het spoor kwam en voor Meerlive op de vrijdagavond vastlegde. Een absolute aanrader! Dat geldt ook voor The Recipe. Bekend van eerdere edities en geroemd om zijn snelheid en afwisseling van de beste hits, een bijpassende show en hun grote professionaliteit. Fans staan op de eerste rij en kunnen niet wachten. En dan is er nog een topartiest die komt optreden. Roel van Velzen zal zijn Live Concert op het Hoofddorpse podium ten beste brengen. Een energieke show met bekende en nieuwe nummers en topmuzikanten.

SPONSORS Daarmee staan de eerste twee dagen van Meerlive 2015 vast. Het is de organisatie wederom gelukt een gevarieerd programma naar Hoofddorp te halen. Evenals in voorgaande jaren hoort daarbij een woord van dank aan de sponsors. Bedrijven uit de regio die met hun bijdrage het mogelijk maken om ook dit jaar de optredens gratis toegankelijk te maken. Misschien goed om ook hier nog eens aan te geven dat bedrijven die het een leuk idee vinden om dit vierdaagse initiatief te ondersteunen, zich nog altijd kunnen aanmelden via de website van Meerlive. De plaats waar, net als via de sociale media, ook altijd het laatste Meerlivenieuws het eerst te lezen is.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie