Binnenkort heropening van 't Hoekie

5 november 2015 om 00:00 Nieuws

NIEUW-VENNEP Kringloopwinkel 't Hoekie heeft onlangs een nieuwe eigenaar gekregen en wordt daarmee nieuw leven ingeblazen. Vrijwilligers zijn momenteel druk bezig om de winkel in tweedehands spullen opnieuw in te delen en te ordenen. Zaterdag 14 november is de feestelijke heropening van 10 tot 5 uur.

"We willen de winkel weer gezellig maken. Zodat mensen hier met een grote glimlach rond kunnen snuffelen," vertelt een van de vrijwilligers.

Kringloopwinkel 't Hoekie met een oppervlakte van 350 vierkante meter heeft een breed assortiment. Van meubilair, kleding, elektra, kristallen servies, witgoed, speelgoed tot boeken en woonaccessoires. Alles is te koop tegen een zeer vriendelijke prijs en verkeert in goede staat. Het assortiment wordt voortdurend aangevuld en is steeds weer verrassend. "Het is van tevoren lastig te zeggen wat er over een aantal weken in de winkel komen gaat."

TWEEDE KANS 'Schenk u oude spullen en wij geven het een tweede kans', is het motto van de winkel. Kleinere spullen kunnen zelf gebracht worden. Voor het op laten halen van bijvoorbeeld een bank bij u thuis, kan een afspraak worden gemaakt met een van de vrijwilligers. De opbrengst van alle verkochte spullen wordt geschonken aan een goed doel. Dit is Stichting Bijstandskind Nederland. "Ook in ons eigen land is er een behoorlijke groep kinderen, die wel wat extra's kan gebruiken zodat ook zij mee kunnen doen aan activiteiten met leeftijdsgenootjes," aldus de vrijwilliger.

NIEUW Het team van Kringloopwinkel 't Hoekie is een nieuw team met enkele bekende en vertrouwde gezichten. Vrijwilligers die van aanpakken weten en die een zinvolle tijdsbesteding zoeken, zijn van harte welkom bij het team van de kringloopwinkel. "We hebben nog hard mensen nodig voor het ophalen van spullen en het tillen ervan."

Kringloopwinkel 't Hoekie verkoopt niet alleen tweedehands spullen. Ook woningen in de regio kunnen ontruimd worden tegen een kleine vergoeding bijvoorbeeld na een overlijden van iemand. Verder wordt meubilair gratis opgehaald, mits het er nog goed uitziet.

KORTING Tijdens de heropening op 14 november staat de koffie en de thee klaar met wat lekkers erbij. Alle bezoekers die dit artikel meenemen, krijgen die dag bovendien 10 procent korting op het gehele assortiment.

Kringloopwinkel 't Hoekie is 6 dagen in de week geopend van 10 tot 5 met uitzondering van zondag.Heeft u nog spullen of interesse in vrijwilligerswerk? Neem dan contact op met: (0252) 52 47 63 en 06 - 44 45 44 16. E-mail: kringloopthoekie@hotmail.com.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie