Dunja voor de lekkerste maand

12 november 2015 om 00:00 Nieuws

NIEUW-VENNEP Wie één dezer dagen op zoek is naar een heel speciaal en vooral smakelijk cadeau voor Sinterklaas of Kerst, die moet echt een bezoek brengen aan Dunja in de Venneperstraat in Nieuw-Vennep. Koffie, maar liefst 60 soorten losse thee, bakproducten, overheerlijke bonbons, Italiaanse lekkernijen, olie & balsamico van het vat - het is er allemaal. En de keus aan chocoladeletters zal zelfs de Sint verbazen.

Zelfs voordat je de winkel binnen komt, is het al duidelijk. Dunja, dé specialist als het om delicatessen gaat, is er helemaal klaar voor: de lekkerste maand van het jaar waarin je elkaar ook nog eens kunt verrassen met een smakelijk kerstpakket.

Eenmaal binnen wordt dat beeld, opgeroepen door de fleurig ingerichte etalage, alleen maar bevestigd. Het ruikt er zoals alleen een delicatessenwinkel kan ruiken: heerlijk. En daarvoor verantwoordelijk zijn Edith en Dunja Koolhaas die ruim vier jaar geleden gestart zijn met een winkel in schepijs, chocola, koffie, thee en bakproducten.

Daar is het dus niet bij gebleven. Want wie nu de winkel binnenstapt, vindt er niet alleen een groot en divers aanbod aan de al eerder genoemde lekkernijen. Bezoekers kunnen er tevens in alle rust een kopje thee of koffie drinken met lekkers uit eigen keuken.

Speciaal voor deze periode van het jaar is nu zelfs een deel van de winkel ingericht met allerlei soorten en maten aan chocoladeletters. "Je kunt het niet zo gek bedenken of het is te koop", aldus Dunja. "Dat kan hier in de winkel of via de speciale bestellijst op onze site."

Maar het is niet alleen Sinterklaas waar Edith en Dunja aan denken, blijkt uit de huidige inrichting van vooral hun etalage. Daar staan heel veel kerstpakketten. Van klein tot groot, met steeds een andere inhoud.

"We verkopen de koffie, thee en bakproducten niet alleen voor eigen gebruik. Ook bedrijven die een lekker cadeau zoeken in de vorm van een kerstpakket of relatiegeschenk, kunnen hier prima terecht", legt Edith uit.

Edith en Dunja verkopen overigens niet alleen heel veel lekkere producten, ze organiseren er ook kinderfeestjes omheen. Die worden op de zaterdagmiddag gegeven, achter in de winkel. Er is keus uit drie thema's: cupcakes versieren, mini taartje versieren of chocolade maken.

Voor wie zijn of haar bakproduct smakelijk wil presenteren, heeft Dunja het Bunzlau Castle servies in huis. Dit Poolse aardewerk wordt met de hand gemaakt en bestaat uit onder andere kopjes en theepotten, schalen, peper- en zoutstelletjes en borden.

Keus genoeg dus bij Dunja met volop delicatessen die sinds kort ook op maandagmiddag vanaf 13 uur open is.

"Nog meer tijd dus om gezellig te komen kiezen", aldus Edith en Dunja.Voor meer informatie, zie www.dunja-nieuwvennep.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie