Business Club Badhoevedorp

3 maart 2016 om 00:00 Nieuws

BADHOEVEDORP Ondernemers Sociëteit Badhoevedorp (OSB) heeft een nieuwe naam: Business Club Badhoevedorp (BCB). Een naam die beter de dynamiek en inhoud van de club en het werk dat zij doet uitstraalt.

Het is niet alleen met een nieuwe naam waarmee het bestuur de vereniging van ondernemers 'bij te tijd' wil brengen. Nadrukkelijk wil BCB samenwerken met andere verenigingen en serviceclubs in het dorp en wil het de belangen van ondernemers in en rond het dorp behartigen. Om die reden heeft de club zich aangesloten bij het Haarlemmermeers Ondernemersplatform (HOP). Inhoudelijk wordt permanent gezocht naar nieuwe wegen tot verbreding, verdieping, verbinding en verbetering.

"Sociëteit, het klonk in onze ogen te elitair en te statisch", legt voorzitter Peter Verdaasdonk de veranderingen uit. "Toen OSB in 1985 werd opgericht was dit kennelijk geen punt. Maar de tijden zijn veranderd. De wereld houdt niet op aan de dorpsgrens. BCB wil beweeglijkheid en zakelijkheid uitstralen. Het optimaliseren van het ondernemersklimaat in onze regio staat hoog op de agenda en vandaar ook de aansluiting bij het HOP. Door in een breder verband met de gemeente en instanties te overleggen verwachten wij de Badhoevedorpse belangen beter te kunnen behartigen. Ondernemersbeleid maak je samen en daardoor is het van groot belang dat je een actieve rol speelt", weet Verdaasdonk, zelfstandig ondernemer op het gebied van management en advies. 

BCB is een vereniging van een 70tal lokale ondernemers uit een breed veld van het regionale bedrijfsleven. Uiteraard zijn nieuwe leden welkom. "Meer leden betekent een groter draagvlak voor de vereniging die een reputatie wil opbouwen als het gaat om kwaliteit en inhoud."Het nieuwe motto van BCB is 'Delen is Winst'. Delen van kennis, kunde, netwerken en ervaringen. En juist om dát te bewerkstelligen wordt voortaan maandelijks een inspirerende netwerkborrel gehouden in het Dorint Airport Hotel: de Badhoevedorp Business Borrel. De eerste is op donderdag 10 maart van 17 tot 19 uur. Welkom is iedere enthousiaste netwerker: ondernemers en leden van serviceclubs, winkeliersvereniging en dorpsraad.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie