Dirty Harrie Jazzband

Nieuws

Tijdens een swingende Meer Jazz Nieuwjaarsspecial met de Dirty Harrie Jazzband, wil Meer Jazz directeur Loet van der Lee met u het glas heffen op een swingend 2017.

8 JANUARI 2017, DE BEURS, 15:30 - 18:00

Het wordt niet alleen een swingend, maar ook een bijzonder jaar. Het jazzfestival krijgt namelijk een nieuw jasje én een nieuwe naam. Stichting Meer Jazz blijft gewoon bestaan maar het jaarlijkse festival heet voortaan het TAKE OFF Music Event.

Een nieuwe naam, een nieuwe opzet

De trouwe festivalbezoeker heeft al gemerkt dat het Meer Jazz Festival beetje bij beetje een ander karakter krijgt. Festivaldirecteur Van der Lee zal daar tijdens de special kort bij stilstaan om de bezoekers duidelijk te maken hoe het TAKE OFF Music Event verschilt van de festivals die tot nu toe hebben plaatsgevonden.

Ook maakt hij de programmering bekend van de topconcerten. Die liegen er niet om! Vanaf 9 januari kunnen daarvoor kaarten worden gereserveerd, zoals gebruikelijk via de kassa van Schouwburg De Meerse.

Dirty Harrie Jazzband

Dat is het - stevig swingende - neusje van de zalm. Als er een band de zaal 'plat' krijgt dan is het wel dit kwartet onder leiding van zanger/entertainer/gitarist/pianist 'Dirty' Harrie van Grinsven. Met pianist Jacon Bedaux, drummer Michell Damen en bassist Richard Frijters brengt Dirty Harrie hij een spannende superswingende jazzmix waarin onder meer Frank Sinatra, Oldskool hiphop en Dr. Dré over het voetlicht komen. Mis het niet!

Hoi Marielle, de tekst is waarschijnlijk niet lang genoeg. Geen probleem, trekken we de foto wat naar beneden. Wil je er wel een lekker lezend artikel van maken?

advertentie
advertentie