ZONDAGMIDDAGPODIUM: Van Opera tot Musical door Rolf & Angelique in De Olm

9 april 2017 om 00:00 Nieuws

Het Zondagmiddagpodium brengt tweede paasdag 17 april om 14.00 uur het programma 'Van opera tot musical en álles wat er tussen zit' van Rolf van Rijsbergen & Angelique Wardenier in cultureel centrum De Olm, Olmenlaan 141 in Zwanenburg.

Unieke samenzang

Rolf van Rijsbergen & Angelique Wardenier slaan op een humoristische en speelse manier een brug tussen de klassieke wereld van de opera en de glitter en glamour van de musical.

Op de klanken van hun unieke samenzang zweeft u mee langs de mooiste liederen uit film, musical en opera. Het zal moeilijk worden om niet mee te zingen, maar dat moedigen zij juist van harte aan!

Kijken, luisteren en … meedoen

Ontroering en plezier komen samen in dit heerlijke programma. Van de herkenbare melodieën uit My Fair Lady via het komische Ja Zuster, Nee Zuster tot de gepassioneerde klanken van de opera Carmen het komt allemaal aan bod.

Angelique en Rolf laten zelfs Ginger Rogers en Fred Astaire herleven! Het plezier zal er vanaf spatten als u gezamenlijk Het Slavenkoor ten gehore brengt. Een programma om naar te kijken, te luisteren en als u wilt...mee te doen!

Kaarten

De toegangsprijs is € 5,00, inclusief een kopje koffie of thee. Kaarten zijn zolang de voorraad strekt vanaf 13.30 uur verkrijgbaar aan de zaal of te reserveren op vrijdag van 9.30 tot 11.30 uur bij MeerWaarde op telefoonnummer 023 - 5698873. Dan is ook vervoer met RegioRijder te reserveren.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie