Frédérique Spigt & Roel Spanjers eren Elvis in The Shack

15 april 2017 om 00:00 Nieuws

Wegens succes weer on the road! Het duo: "Spigt, Spanjers & Presley" met zangeres Frédérique Spigt en pianist Roel Spanjers gaat, na een reeks geslaagde shows in 2015/2016, dit voorjaar een aantal exclusieve optredens doen, en een daarvan vindt plaats in The Shack op zondagmiddag 23 april. In het 40e sterfjaar van The King nog wel!

Afgelopen jaren waren Frédérique Spigt en toetsenvirtuoos Roel Spanjers (Normaal) met het programma Elvis Never Left The Building in vrijwel alle theaters in Nederland te bewonderen. De mensen stonden letterlijk op de stoelen. Het was zo'n succes dat het voor herhaling vatbaar is, dus besloot dit unieke duo om de draad weer op te pakken en zijn nu weer te bewonderen met prachtige ballades en dampende rocksongs van The King. Ze hebben het onuitputtelijke repertoire van Elvis speciaal voor deze gelegenheid tegen het licht gehouden en daaruit nieuwe pareltjes en hits opgediept. Elvis is Rock 'n' Roll, Country, Rhythm & Blues, Gospel, Soul en Pop songs uit één en dezelfde bron. Kortom: bijna alle Amerikaanse Roots stijlen komen langs, gebundeld door piano, de stem én rauwe charme van Frédérique Spigt.

Heel intiem én swingend! De Volkskrant schreef jaren geleden al: "The King is alive en het is een vrouw! Dus…."Come riding with the Queen" op zondag 23 april in The Shack!

Entree 10,00

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie