ZONDAGMIDDAGPODIUM: 'Oranje Boven', liedjesprogramma door Harald Veenstra in De Jeugd van Gisteren

27 april 2017 om 00:00 Nieuws

Het Zondagmiddagpodium brengt op 30 april om 14.00 uur de laatste voorstelling van het seizoen 2016-2017 met het programma 'Oranje Boven' door zanger Harald Veenstra in gebouw De Jeugd van Gisteren, Beemsterstraat 4 in Hoofddorp.

Veelzijdig artiest

In 2016 was Harald 30 jaar artiest. Al vele jaren maakt Harald Veenstra geweldig herkenbare, professionele cabareteske liedjesprogramma's. Zijn carrière begon bij Hennie Huisman in de ' Soundmixshow' en vanaf die tijd was hij geregeld op radio en televisie. Zijn opleiding heeft hij naast zang- en acteerlessen in de praktijk genoten bij o.a. Jos Brink en Frank Sanders. Hij maakte vier theatershows en speelde in de musical The Phantom of the Opera.

Het Huis van Oranje

In dit sfeervolle liedjesprogramma dat omlijst wordt door prachtige beelden haalt Harald met u de mooiste herinneringen op aan Het Huis van Oranje. Een vorstelijk voorstelling over ons koningshuis van Wilhelmina tot Willem-Alexander. Een hommage, boordevol herkenning, humor en met zowel bekende als nieuwe liedjes!

Kaarten

De toegangsprijs is € 5,00, inclusief een kopje koffie of thee. Kaarten zijn zolang de voorraad strekt vanaf 13.30 uur verkrijgbaar aan de zaal en deze keer NIET te reserveren, omdat MeerWaarde op vrijdag 28 april gesloten is. Er is echter plaats genoeg in De Jeugd van Gisteren.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie