Briljante tribute to The Police & Sting in The Shack

6 mei 2017 om 00:00 Nieuws

OUDE MEERHeb je Sting of The Police altijd al een keer live mee willen maken? Deze band, The Soul Cages, laat je geloven dat je erbij was! Twee jaar geleden stonden ze ook op ons Shack-podium, en iedereen was het eens; wat was dit gruwelijk goed!!

Drummer Bauke Bakker (bekend van Bertolf en Her Majesty) had van jongs af aan al een voorliefde voor de muziek van The Police en later ook Sting. Dat was voor hem als drummer een enorme inspiratiebron, met name het spel van Stewart Copeland.

Toen bleek al vrij snel dat hij naast drummen ook nog eens geweldig goed kon zingen. En niet zomaar, namelijk met bijna hetzelfde stemgeluid als dat van Sting! Als je je ogen dicht doet lijkt het alsof je bij een concert van Sting of The Police aanwezig bent.

Deze vierkoppige band bestaat uit: Bauke Bakker (drummer en zanger Her Majesty, Bertolf), Sebastiaan van Olst (bassist Typhoon), Micha Wink (toetsenist) en Ruud van Halder (gitaar).

Deze gasten begrijpen wel hoe je een tribute neer moet zetten. Ze duiken namelijk helemaal tot in de puntjes in de muziek en de sounds van Sting en The Police. Zo hoor je goed de verschillen tussen de rauwe rock nummers van The Police en de mooie, gevoelige liedjes van Sting. Wie kent ze niet, de klassiekers als So lonely, Roxanne, Can't stand losing you, Message in a bottle, en vele andere. Bauke, Ruud, Sebastiaan en Micha maken een toertje door het alom bekende repertoire van The Police, en ook de "juweeltjes" van Sting zullen zeker niet ontbreken!

Een middag die je niet mag, niet kan en absoluut niet wilt missen!!

Entree 10,00

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie