Altijd al een musicalster willen zijn? Kom dan naar de auditiedagen bij Pier K!

15 mei 2017 om 00:00 Nieuws

De musicalproductiegroep 9-21 jaar van Pier K is weer opzoek naar nieuw talent voor de volgende musicalproductie. Heb jij altijd al op een podium willen staan als echte musicalster? Heb jij ruime ervaring in dansen, zingen en acteren? Ben jij het talent dat wij zoeken? Dan hopen we je te zien op één van onze auditiedagen!

De auditiedagen vinden plaats bij Pier K Hoofddorp op donderdag 1 juni en donderdag 8 juni, van 16:00-17:30 uur (9-11 jaar) of van 18:30-19:45 uur (12-21 jaar). Je kunt je voor één van deze twee dagen inschrijven via jeugdtheaterschool@pier-k.nl o.v.v. audities musicalproductiegroep.

De audities vinden groepsgewijs plaats. Er wordt een choreografie ingestudeerd en er wordt een lied aangeleerd, waarna je individueel een stukje zingt. Ook wordt er gespeeld naar aanleiding van een improvisatieopdracht en er wordt gespeeld met een klein stukje tekst dat je ter plekke leert.

Juni is auditiemaand! Voor diverse theater- en musicalgroepen worden audities georganiseerd. Kijk voor alle audities op www.pier-k.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie