Open dag muzieklessen Pier K in Badhoevedorp

26 mei 2017 om 00:00 Nieuws

Pier K, vertrekpunt voor kunst en cultuur in Haarlemmermeer, was al actief in Badhoevedorp, maar vanaf september 2017 voegt het centrum een unieke vorm van Muziekonderwijs aan het aanbod in Badhoevedorp toe. Een goede reden om alle inwoners van Badhoevedorp nog eens kennis te laten maken met de mogelijkheden. Wie een Muziekinstrument wil leren spelen of wil leren zingen, is van harte welkom op de open dag in de Pelgrimskerk op zaterdag 10 juni.

De Muziekmakers

De muziekmakers is een vorm van muziekonderwijs die uniek te noemen is! Kinderen leren spelen op het instrument van hun keuze en spelen daarnaast meteen vanaf het begin in een band of orkest. De lessen worden ondersteund door een eigen Muziekmakers-website, waar filmpjes, bladmuziek en quizzen te vinden zijn over het instrument, de muziek en de eigen band of het orkest. De Muziekmakers is bedoeld voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Voor jongeren van 13 t/m 20 jaar oud brengt Pier K komend seizoen ook de Muziekbende naar Badhoevedorp.

Open dag

Op zaterdag 10 juni van 13:00 tot 16:00 uur organiseert Pier K een open dag speciaal gericht op de muzieklessen in Badhoevedorp. De open dag vindt plaats in de Pelgrimskerk, Havikstraat 5. Tijdens de open dag is er aandacht voor de Muziekmakers en de Muziekbende, maar uiteraard kan men er ook terecht voor informatie over de individuele en duo muzieklessen die al gegeven werden in de Pelgrimskerk. Daarnaast heeft Pier K een aantal koren in Badhoevedorp. Men kan op deze dag kennis maken met de docenten en verschillende instrumenten uitproberen. Uiteraard is er ook volop ruimte om vragen te stellen!

Voor meer informatie kan men contact opnemen met Pier K via 023 566 95 65, info@pier-k.nl of via het contactformulier op de website www.pier-k.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie