Warrior Week bij Zazen op het Fort bij Aalsmeer. Yoga, krachttraining en Wim Hof methode.

29 mei 2017 om 00:00 Nieuws

Voor wie een intensief driedaags programma voor zichzelf wil beleven.

Een programma dat een boost geeft en een belangrijke aanzet kan zijn voor haalbare aanpassingen voor een gezond leven voor de toekomst.

Tijdens deze driedaagse komen onderdelen uit verschillende bewegingsdisciplines aan bod die naadloos op elkaar inhaken en elkaar versterken. Yoga is de "ruggengraat" van het programma. Door alle onderdelen intensief te oefenen en bewust met voeding om te gaan doet de warrior week een appèl op onze innerlijke discipline.

De filosofische achtergrond voor de warrior week is geïnspireerd door de Mahabharata, het Indiase Heldenepos. Tijdens de warrior week zullen we hier regelmatig op terugvallen en er verhalen aan ontlenen die als illustratie kunnen dienen voor de verschillende yoga en levensprincipes. De "held(in)" staat dan ook centraal in het programma.

Na aanmelding krijg je als deelnemer vooraf een aantal recepten toegestuurd om in de dagen voor de training begint alvast het lichaam voor te bereiden. Het accent ligt op eerst doen, dan denken en reflecteren.

De plek, het Fort bij Aalsmeer, met alles wat erbij hoort nodigt uit om de seizoenen te ervaren. De seizoenen reflecteren ook in ons door het jaar en door het hele leven heen. Door de aandacht en het lichaam te trainen en stilte toe te laten, leer je evenwichtig en dankbaar te blijven ongeacht de omstandigheden en levenslessen te leren in zowel positieve als negatieve situaties. Je ervaart wat het betekent een vreedzame krijger te zijn.

De kosten van voor deze driedaagse bedragen € 500,- inclusief materialen dag lunch en drankjes.

Ayurvedische massage kan, dagelijks, supplementair geboekt worden.

Aanmelden via info@zazenyoga.nl vóór 1 juli 2017 ; nadere informatie Marijke Ohlenbusch 06 -2476 7468.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie