ZONDAGMIDDAGPODIUM: Musicus Geert Hoes met zijn programma Musicatesse

21 januari 2018 om 00:00 Nieuws

Op 28 januari om 14.00 uur gaat musicus Geert Hoes tijdens het Zondagmiddagpodium in het programma Musicatesse met muziek en verhalen de wereld rond in cultureel centrum De Olm, Olmenlaan 141 in Zwanenburg.

Muzikale duizendpoot

Musicus Geert Hoes is geen onbekende bij het Zondagmiddagpodium, meerdere malen begeleidde hij met anderen het koor Vigorosa.

In zijn nieuwe programma 'Met muziek en verhaal de wereld rond' neemt hij de bezoekers mee naar diverse culturen en door verschillende tijden. De muzikale duizendpoot bespeelt daarbij verschillende instrumenten, zoals gitaar, viool, panfluit, cister, tinwhistle en concertina.

Klassieke composities en wereldmuziek

Het programma omvat ondermeer stijlvolle klassieke composities en verfijnde wereldmuziek uit landen als Spanje, Frankrijk, Engeland, Ierland en de Balkan.

Ook zal hij enkele composities van eigen hand ten gehore brengen. Geert Hoes licht het programma toe met verhalen, wetenswaardigheden en anekdotes.

Kaarten

De toegangsprijs is € 5,00, inclusief een kopje koffie of thee. Kaarten zijn zolang de voorraad strekt vanaf 13.30 uur verkrijgbaar aan de zaal of te reserveren op vrijdag van 9.30 tot 11.30 uur bij MeerWaarde op telefoonnummer 023-5698873. Dan is ook vervoer met RegioRijder te reserveren.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie