Afbeelding
Archief

Deze maand al dertien maal ingebroken in Haarlemmermeer

Inbraak

HAARLEMMERMEER In de gemeente Haarlemmermeer is in de afgelopen weken dertien maal een inbraak gepleegd. Daarnaast werd ook nog vijfmaal geprobeerd in te breken, maar slaagde die poging niet. Dat meldt de politie Haarlemmermeer op Twitter. 

Niet minder dan dertien maal werd in de periode van 4 tot en met 18 november ingebroken binnen de grenzen van de gemeente Haarlemmermeer. Daarbij werd ook nog vijfmaal geprobeerd om in te breken, maar slaagden de criminelen niet in hun opzet. Dat blijkt uit cijfers die de politie Haarlemmermeer zojuist op Twitter meldde. 

FAVORIET Het gaat in de meeste gevallen om inbraken in de avond en nacht, en over het algemeen zijn twee-onder-een-kapwoningen het meest favoriet bij inbrekers. De inbraken deden zich voor in Hoofddorp (driemaal), Zwanenburg (viermaal), Vijfhuizen (tweemaal), Badhoevedorp (driemaal) en Halfweg (eenmaal).

De politie roept iedereen op verdachte zaken vooral te blijven melden via 112. Wie meer wil weten over het voorkomen van inbraken, kan hier terecht

advertentie
advertentie