Een STOER fiets in het Spaanse landschap.
Een STOER fiets in het Spaanse landschap. Aangeleverd

STOER Bikes presenteert nieuwe modellen op eMobility beurs

2 oktober 2023 om 13:37 Partnercontent

VIJFHUIZEN De Nederlandse fietsenfabrikant STOER Bikes is er klaar voor om de internationale markt te veroveren. Zij zullen hun nieuwste collectie presenteren tijdens de World of eMobility beurs, die plaatsvindt in de EXPO Greater Amsterdam van 26 en 27 oktober. 

Als toonaangevende fabrikant van elektrische fatbikes heeft STOER Bikes een reputatie opgebouwd voor het leveren van innovatieve, duurzame en hoogwaardige producten. 

Het bedrijf heeft recentelijk zijn assortiment uitgebreid met fietsen die zijn uitgerust met de nieuwste technologieën, zoals geïntegreerde versnellingen en slimme startonderbreking om de fietsen nog minder diefstalgevoelig te maken. 

Samenwerkingen en Partnerschappen

Naast het presenteren van hun nieuwste productlijnen, zal STOER Bikes ook details onthullen over hun aankomende samenwerkingen en partnerschappen die gericht zijn op het bevorderen van groen vervoer en het stimuleren van duurzame stedelijke mobiliteit. Het bedrijf werkt samen met verschillende organisaties om nieuwe, baanbrekende oplossingen te creëren die het dagelijks leven van fietsers over de hele wereld kunnen verbeteren. 

Een Toekomstgerichte Visie 

STOER Bikes zet in op een toekomst waarin elektrische fatbikes een centrale rol spelen in het het vervoer van de toekomst. Met de lancering van nieuwe initiatieven streeft het bedrijf ernaar om de overstap naar duurzame mobiliteit te vergemakkelijken en consumenten aan te moedigen om milieubewuste keuzes te maken. 

Voor meer informatie over STOER Bikes en hun aanwezigheid op de beurs kun je de website bezoeken of contact opnemen met joeri@stoerbikes.com.


Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie