Afbeelding
Politie.nl

Man in Hoofddorp mishandeld die groep jongeren aansprak op gedrag

Misdaad

HOOFDDORP Een man is dinsdagavond in Hoofddorp mishandeld door een groep jongeren nadat hij hen aansprak op hun gedrag. De groep van ongeveer tien jonge mannen en vrouwen schopte en sloeg de 49-jarige Hoofddorper terwijl hij op de grond lag. De man raakte daarbij volgens de politie lichtgewond.

Het slachtoffer liet ‘s avonds zijn hond uit toen hij zag dat het groepje rotzooi aan het trappen was bij het terrein van een kinderdagverblijf. De man sprak de groep daarop aan, maar vertrok na een korte woordenwisseling naar huis. Niet veel later keerde de man terug naar de groep en sprak hen opnieuw aan, waarna hij bedreigd werd door van de jongens van de groep. Toen het slachtoffer daarop wegliep, werd hij in zijn rug aangevallen. Na de mishandeling aan de Skaggerrak vluchtte de groep weg in de richting van het winkelcentrum.

De jonge mannen en vrouwen zijn tussen de 16 en 20 jaar. De politie is op zoek naar getuigen en beelden van de mishandeling.

[GETUIGE] De politie doet onderzoek naar de mishandeling en is op zoek naar getuigen en camerabeelden. Het ging om een groep met jongemannen en vrouwen, waarschijnlijk in de leeftijd van 16 – 20 jaar oud. Heeft u de mishandeling aan de Skaggerak rond 21:30 uur gezien? Heeft u mogelijke betrokkenen in de buurt gezien vóór of na mishandeling? Heeft u een camera in de omgeving en eventueel beeldmateriaal van betrokkenen? Of heeft u andere info over deze zaak? Neem contact op via telefoonnummer 0900-8844 of bel anoniem met 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

advertentie