Afbeelding
Politie.nl

Jongen (14) beroofd op Hoofdweg door tweetal op zwarte fiets

9 maart 2021 om 12:29 Overig

HOOFDDORP Op de Hoofdweg in Hoofddorp is zondagavond rond 17.45 uur een 14-jarige jongen door twee personen beroofd van zijn persoonlijke bezittingen. Het slachtoffer raakte hierbij niet gewond. De recherche doet onderzoek naar deze straatroof en zoekt getuigen.

De jongen fietste tussen 17.30 en 17.50 uur langs het water over de Hoofdweg in de richting van Nieuw-Vennep, toen hij ter hoogte van de Basic Fit-sportschool werd aangesproken door twee jongemannen op één zwarte fiets. Zij dwongen het slachtoffer naar de ingang van de sportschool en beroofden hem daarna van zijn spullen.

De twee daders droegen beide een glimmende zwarte jas met capuchon over het hoofd. De één droeg daarbij een blauw en de ander een zwart mondkapje. Direct na de beroving vertrokken de daders op één fiets in de richting van het centrum van Hoofddorp.

OPROEP Tijdens de beroving is een persoon langsgereden op een scooter. Deze droeg een groene helm en had een groene tas achterop. Het ging mogelijk om een maaltijdbezorger. Deze getuige zou waardevolle informatie kunnen hebben over de beroving. De recherche vraagt daarom aan deze persoon zich te melden bij de politie.

Daarnaast zoekt de politie ook andere getuigen. Wie meer weet over de beroving, wie iets gezien heeft in de omgeving van de Hoofdweg rond 17.45 uur of de mogelijke verdachten heeft zien fietsen, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie. Dat kan via telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie