ondertekening samenwerkingsovereenkomst
ondertekening samenwerkingsovereenkomst rene veerman

tennisvereniging hoofddorp start 2020 met nieuwe tennisschool

29 februari 2020 om 08:29 Uitderegio Deel je nieuws

Na een jarenlange, succesvolle samenwerking met Bas Klijn Tennis (BKT stopt per 30-3-2020) heeft het bestuur lange tijd gezocht naar een nieuwe, geschikte tennisschool voor TVH. Na vele goede gesprekken wordt Tennis Op Maat vanaf 1 april 2020 de nieuwe tennisschool bij TVH.

Het bestuur van TVH bedankt Bas Klijn voor zijn jarenlange inzet als trainer en als vrijwilliger voor de vereniging. Vele leden hebben dankbaar gebruik gemaakt van zijn kennis en ervaring. Ook de trainers die jarenlang bij BKT les hebben gegeven worden bedankt voor hun enthousiaste inzet tijdens de lessen.

Met Tennis Op Maat zetten we een volgende stap richting de toekomst. Samen maken we plannen voor een tennisrijke toekomst (o.a. jeugdbehoud en flextennis) waarbij we hopen dat er op korte termijn concrete besluiten worden genomen over de nieuwe accommodatie op de huidige locatie in het centrum van Hoofddorp.

Inschrijven voor de lessen van Tennis Op Maat is vanaf heden mogelijk. Meer informatie is hierover te vinden op de website van TVH: www.tvhoofddorp.nl.

Tijdens onze open dag op zondag 29 maart worden er vanaf 12.00 uur diverse clinics verzorgd voor jong en oud. Iedereen is deze middag van harte welkom bij onze vereniging!
 

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie