Tijdens de bijeenkomst wordt er geholpen, maar is er ook tijd gezelligheid.
Tijdens de bijeenkomst wordt er geholpen, maar is er ook tijd gezelligheid. L. van den Bosch

Start seizoen Computer Vereniging DeCVB

27 februari 2024 om 16:00 Activiteiten

NIEUW-VENNEP Leden van Computer Vereniging DeCVB starten weer met hun maandelijkse bijeenkomst. Op zaterdag 2 maart is de eerste bijeenkomst in het Ontmoetingscentrum aan Elemastraat 65 in Nieuw-Vennep. Hier kunnen mensen terecht die ondersteuning willen hebben of problemen hebben met hun laptop, computer, tablet en smartphone. 

“Onze doelstelling is om elkaar te helpen met de computer”, vertelt bestuurslid Louis van den Bosch. DeCVB bestaat al bijna veertig jaar in Haarlemmermeer en is gespecialiseerd in het geven van onderhoud, ondersteuning of reparaties. “Sinds twee jaar is een clubdag in onze nieuwe locatie bij Het Ontmoetingscentrum aan de Elemastraat. Dat doen we elke eerste zaterdag van de maand van 10.00 tot 14.00 uur. Het omgaan met vertrouwelijke gegevens en integriteit naar elkaar staan hoog in het vaandel. Ontspanning en een praatje maken hoort daar natuurlijk ook bij.”

Bij deze bijeenkomsten zijn er een aantal specialisten aanwezig die kunnen helpen. “Veel wordt tijdens de maandelijkse bijeenkomst gedaan, maar ook vanuit huis waarbij ‘op afstand’ de computer kan worden overgenomen om te zien wat er aan de hand is en gelijk een reparatie doen als het mogelijk is. Uiteraard allemaal vertrouwd en met toestemming.” 

Leden van DeCVB komen ook aan huis als er nieuwe apparatuur nodig is of behoefte is aan een oriënteert gesprek, om in alle rust te bekijken welke mogelijkheden of apparaten het beste zijn om digitaal mee te komen.

“Om de kosten zo laag mogelijk te houden is het lidmaatschap 24 euro per jaar (met machtiging slechts 22,50 uur). Hiervoor krijgt u ons maandelijkse blad en meer voor terug . Wilt u meer weten, kom dan gerust langs of neem eens een kijkje op www.decvb.nl.” 

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie