Start nieuw toerfietsseizoen RTC Hoofddorp

5 april 2014 om 00:00 Activiteiten

Rijwiel Toerclub (RTC) Hoofddorp heeft afgelopen zondag het winterseizoen afgesloten met een soeprit. Onder een waterig zonnetje en met een stevige wind is een mooie tocht gereden waarbij aan het einde van de tocht een kop groentesoep klaarstond voor de deelnemers.

Op zondag 2 maart start het nieuwe toerfietsseizoen van RTC Hoofddorp. De tocht van circa 55 kilometer gaat richting Noordwijkerhout en start op 10.00 vanaf het clubgebouw van SV Lotus op sportcomplex Toolenburg, Hoofdweg 861 in Hoofddorp.

Elke twee weken wordt op zondag een clubrit gereden. Op de tussenliggende zondag kan een zogenaamd “Doe maar een rondje” worden gereden. Daarnaast wordt vanaf 9 april ook wekelijks op woensdagavond gefietst.

Alle tweewekelijkse clubritten worden in 2 groepen met verschillende snelheden gereden waardoor er voor iedere toerfietser de mogelijkheid is om mee te fietsen.

De agenda voor alle activiteiten en meer informatie over RTC Hoofddorp staat op de website www.rtc-hoofddorp.nl. Indien u een keer mee wilt fietsen, kunt u via de website contact opnemen met de secretaris.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie