2 maart 2015 om 00:00 Activiteiten

Spaanse les in hartje Floriande

Hoofddorp - Taleninstituut Mundo Hispánico start op 26 maart met cursussen Spaans voor volwassen en kinderen. De cursussen zullen worden gegeven bij de Spaanse winkel Alegre Import in winkelcentrum Floriande.

Naast de cursussen voor volwassenen zullen er ook speciale cursussen voor kinderen worden georganiseerd. In samenwerking met Alegre Import zullen de lessen in een huiselijke en Spaanse omgeving worden gegeven. Op donderdag 19 maart vanaf 15:00 uur kunnen kinderen tijdens een gratis proefles alvast kennis maken met de docente en met Pepe. Pepe is een knuffelaap  die de kinderen zal vergezellen tijdens de lessen. In gezelschap van Pepe en zijn vrienden zullen de kinderen op een vrolijke en ongedwongen manier Spaans leren. Ook voor volwassenen organiseert Mundo Hispánico op 19 maart vanaf 19:00 uur een gratis proefles Spaans.

De lessen worden gegeven door onze docente Susana Lizana een native speaker van de Spaanse taal. Dit betekent dat de cursist vanaf de eerste les in aanraking komt met authentiek Spaans en ook zelf al Spaans zal spreken.

Alle cursussen voor volwassen bestaan uit tien lessen van 1,5 uur en voor kinderen uit 10 lessen van 50 minuten. Bij volwassenen zijn er maximaal 10 cursisten per groep en bij de kindercursussen bestaat de groep uit maximaal 8 leerlingen. Tevens biedt Mundo Hispánico privélessen, duolessen en conversatielessen aan op ieder niveau. Deze lessen worden geheel afgestemd op de behoeften en leerdoelen van de cursisten.

Kijk voor meer informatie op www.mundohispanico.nl of stel uw vragen over de cursussen via e-mail info@mundohispanico.nl of telefonisch op nummer 06-51177747.

NOOT VOOR DE REDACTIE, NIET VOOR PUBLICATIE:

Voor meer informatie en / of contact: Maurice Teters, 06-36024595, maurice@mundohispanico.nl

Meegezonden:

logo van Mundo Hispánico (is rechtenvrij te gebruiken)

Foto van de leslocatie bij Alegre Import (is rechtenvrij te gebruiken)

Mundo Hispánico

Belvedere 86

2134BS Hoofddorp-NL

Telefoon: 06-51177747

info@mundohispanico.nl

www.mundohispanico.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie