Mountainbiken in de Haarlemmermeer!

22 april 2015 om 00:00 Activiteiten

Mountainbike Haarlemmermeer is een vereniging die is opgericht door lokale mountainbikers uit de directe omgeving, met als doel de route die aangelegd is in de groene weelde, het Haarlemmermeerse bos en de andere natuurgebieden te onderhouden en verder te ontwikkelen.

Mtb Haarlemmermeer organiseert o.a. trainingen, clubavonden en clinics voor de leden van de vereniging. Tevens bezoeken we evenementen georganiseerd door andere mtb verenigingen.

Mountainbiken is een prettige manier om aan je conditie te werken in de vrije natuur. Gezellig met een groep, een clinic volgen om je vaardigheden te verbeteren of gewoon op het moment dat je zelf tijd hebt. Via de facebookpagina mountainbike Haarlemmermeer kun je afspreken met andere mountainbikers.

Elke woensdagavond (start 29 april) rijdt een groep enthousiaste leden gezamenlijk op de route en in het Haarlemmermeerse bos. Op die manier wordt de conditie en de technische vaardigheid verbeterd. Aanvang is 19.00 bij het Pannenkoeken-paviljoen in Cruquius. Dit is tevens de start van de MTB-route. Natuurlijk bent u van harte welkom om aan te sluiten bij deze groep, mocht u het leuk vinden om deel uit te maken van de vereniging dan is er de mogelijkheid om lid te worden.

Een lidmaatschap kost 55,- euro inclusief lidmaatschap van de KNWU (hierdoor heeft u ook direct een verzekering). Ook is het mogelijk vriend van de route te worden voor 20,- euro per jaar waardoor de vereniging het route onderhoud kunnen blijven uitvoeren.

Op woensdag 13, 20 en 27 mei organiseert mtb Haarlemmermeer clinics o.l.v. een ervaren 3* instructeur. Aanvang is 19.30 bij het pannenkoekenpaviljoen in Cruquius en duren 2 uur.

De kosten voor 3 clinics zijn 30 euro voor leden en 37.50 voor niet leden. Lossen lessen kosten voor leden 10.00 en voor niet leden 15,00

Meer informatie via: mtbh.info@gmail.com, via de Facebook pagina: mountainbike Haarlemmermeer of op de internetpagina www.mtbhaarlemmermeer.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie